Klikam tu jakies czterech miesiecy, glownie na telefonie w autobusie, wiec w miare moge dorzucic od siebie. Trafilem tam przez znajomego, bo szukalem czegos z Aviatorem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.
Slotow jest masa — z tego co widziec kolo 5 tys. pozycji, choc szczerze i tak wracam do swoich ulubionych. Pragmatic Play ma tu Sweet Bonanze i Gates of Olympus, sa tez Book of Dead od Play'n GO, kilka NetEnta, Betsoft, plus megaways dla chetnych. Live stoi na Evolution — zywi krupierzy, Crazy Time i ruletki dziala bez zacinki nawet na LTE.
Powitalny pakiet nie jest zly: 100% do jakichs 1500 zl + 150 darmowych spinow, bywa tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na obrot — 40x trzeba przeklikac, ja za pierwszym razem przepalilem to. Swieze kody promocyjne sa zebrane na 888starz kod bo sie zmieniaja co miesiac.
Rejestracja to jakies minute, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Place Visa/Mastercard — kasa na Neteller przyszla w niecale pol godziny, na karte czekalem dwa dni. Krypto tez jest, choc nie probowalem.
Co mnie denerwuje: weryfikacja. Kazali wyslac dowod dopiero przy pierwszej wyplacie i zeszlo prawie dobe. Czat po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — kwestia legalnosci w PL to juz wasza dzialka. Apka na androida dziala lepiej niz strona, choc nie ma jej w sklepie. Tyle ode mnie — zostaje, z umiarem. |