Gram na tym kasynie z trzech miesiecy, mysle ze moge cos sensownego napisac. Trafilem tu przypadkiem, szukajac czegos nowego, bo mnie juz zmeczyly kilku innych stron z ciaglymi problemami z wyplatami. Zakladanie konta to moze piec minut — mail, haslo, waluta PLN i tyle. Minimum na start jest ustawione na 90 zl, w porzadku jak na polskie realia.
Slotow jest naprawde sporo — gdzies kolo 2500 pozycji, nie liczylem dokladnie. Siedze glownie na Pragmatic Play, Sweet Bonanza i Gates of Olympus to takie moje codzienne. Jest tez Play'n GO — Book of Dead oczywiscie jest, NetEnt, kilka tytulow Yggdrasil, no i Big Time Gaming jak ktos lubi megawaysy. Na zywo maja Evolution i to widac, Crazy Time potrafi wciagnac na godziny.
Co do bonusow — pakiet powitalny daje 100% depozytu i setke spinow, ale uwaga na obrot. Widzialem tez oferte typu 50 FS na Diamond Jungle za sama rejestracje — mnie sie udalo, choc warunki trzeba czytac dokladnie. Liste bonusow najlepiej zobaczyc na bruce bet bonus zanim sie zarejestrujesz.
Kasa u mnie schodzily zwykle w ciagu doby. Na Skrilla mialem w 4 godziny, karta Visa/Mastercard to juz dwa dni robocze. Tu jednak minus: weryfikacja konta trwala prawie tydzien, choc w koncu wszystko przeszlo bez problemu. Support jest 24/7, niby po polsku, choc czasem jezyk troche kanciasty.
Na telefonie gram najczesciej — osobnej apki nie potrzeba, dziala plynnie nawet na slabszym sprzecie. Na dole strony jest licencja Curacao, standard w tej branzy, ale warto wiedziec. Moje bruce bet opinie sa calkiem niezle, choc bez fajerwerkow. Jak u Was z wyplatami? Dajcie znac. |